KONYA / ÇUMRA - İçeriçumra Zafer Ortaokulu

Ara

Kasım Ayı İçin "Ayın Öğrencisi" seçilen Aybüke Tatoğlu ile "Ayın Sınıfı" seçilen 7/B sınıfını tebrik ederiz.

Ara

Geleneksel Sanatlar dersinde 6. sınıf öğrencilerimiz kültürlerini öğrenerek uyguluyorlar.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesinde Kasım ayı içerisinde yer alan "Eş Anlamlı Kelimeler Panosu" ve "Bilen Oturur" etkinlikleri yapıldı.

Ara

Okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik İçeriçumra Jandarma Komutanlığı tarafından bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Ara

Beden Eğitimi dersi kapsamında yapılan top sektirme yarışmasında kazanan öğrencimiz Yasin Özel'i tebrik ederiz.

Kas

Öğretmenler günümüzü kutlayarak bizlere kıymet veren başta Çumra Belediyesine, Okul müdürümüze, değerli velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda "Gezici Kütüphane" uygulaması başlamıştır.

Kütüphaneye kayıt yaptıran öğrencilerimizon beş günde bir kitaplarını yenileyebilirler.

Kas

"Filistin özgür oluncaya kadar" teması altında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Öğrencilerimiz "Özgürlüğün Sesi Kudüs" panosunda özgürce boyama faaliyeti yapmaktadır.

Kas

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri hedeflerini belirledi.

Kas

Yapılan oylama sonucu ayın en sağlıklı beslenen öğrencisi seçilen 8. Sınıf öğrencimizSami Yusuf Sürücü'yü tebrik ederiz.