KONYA / ÇUMRA - İçeriçumra Zafer Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Teknoloji

Ekm

Codeweek(Kodlama Haftası) kapsamında yapılan "Çumra Kodluyor" projemizi tamamladık.

Okulumuzda Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi bir de Matematik dersinden olmak üzere iki proje hazırlandı.

Öğrencilerimiz Robotik Kodlama, Blok Tabanlı Kodlama ve Bilgisayarsız Kodlama etkinliklerini büyük bir heyecanla tamamladı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Codeweek(Kodlama Haftası) kapsamında yapılacak olan eş zamanlı "Çumra Kodluyor" projesinde İçeriçumra Zafer Ortaokulu olarak biz de varız.

10 Ekim Pazartesi günü Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz rehberliğinde başlayacak olan etkinlik kapsamında okulumuz öğrencilerine kodlama farkındalığı oluşturmak ve farklı içeriklerle buluşturmak amaçlanmaktadır.

Ara

Okulumuz öğrencileri Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde artırılmış gerçeklik ile yapılan bir uygulamayı kullanarak Atatürk ile fotoğraf çekindiler.

Şbt

Teknoloji ve Tasarım dersi 8. sınıf Görsel İletişim Tasarımı ünitesinde öğrencilerimiz dergi tasarımı yaptı.

Emeği geçen öğrencilerimizi ve Teknoloji Tasarım dersi öğretmenimizi tebrik ederiz.

Şbt

Teknoloji ve Tasarım dersi yapılı çevre ve ürün öğrenme alanı, mimari tasarım ünitesinde 7. sınıf öğrencilerimiz gelecekte yaşamak istedikleri evlerin maketlerini yaptı. Yapılan evlerin en önemli özelliği kullanılacak enerji kaynaklarının yenilenebilir enerji kaynakları olmasıdır.

Emeği geçen öğrencilerimizi ve Teknoloji Tasarım öğretmenimizi tebrik ederiz.

Yapılan maketlerden bazıları aşağıdadır. Maketlerimizin ve daha bir çok projenin devamı için yıl sonu sergimize bekleriz.

Ock

Fen Bilimleri öğretmenimiz Bilim uygulamaları dersinde öğrencilerle birlikte resim çizen robot tasarladı. STEM kapsamında Fen Bilimleri ve Teknolojiyi birleştirerek öğrencilerin derse dikkati çekildi. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencileri tebrik ederiz.

May

2017- 2018 Eğitim- Öğretim yılı  Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım sergimiz tamamlandı.

Sergimize katılan başta Şube Müdürü Ali ÖZ, Şube Müdürü Ahmet BAHAR olmak üzere çevre okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Emeği geçen başta Okul Müdürümüz Metin KESKİN olmak üzere Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Gülay TARHAN, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Serkan DÜLEK´e teşekkür ederiz.