KONYA / ÇUMRA - İçeriçumra Zafer Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Codeweek

Ekm

Codeweek(Kodlama Haftası) kapsamında yapılan "Çumra Kodluyor" projemizi tamamladık.

Okulumuzda Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi bir de Matematik dersinden olmak üzere iki proje hazırlandı.

Öğrencilerimiz Robotik Kodlama, Blok Tabanlı Kodlama ve Bilgisayarsız Kodlama etkinliklerini büyük bir heyecanla tamamladı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Codeweek(Kodlama Haftası) kapsamında yapılacak olan eş zamanlı "Çumra Kodluyor" projesinde İçeriçumra Zafer Ortaokulu olarak biz de varız.

10 Ekim Pazartesi günü Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz rehberliğinde başlayacak olan etkinlik kapsamında okulumuz öğrencilerine kodlama farkındalığı oluşturmak ve farklı içeriklerle buluşturmak amaçlanmaktadır.

Kas

CodeWeek (Kodlama Haftasında) öğrencilerimize Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz rehberliğinde etkinlikler yaptırıldı.

"İçeriçumra Zafer Kodluyor" projesi kapsamında robotik kodlama ile yapılan havuç tuşlu piyano ve blok tabanlı kodlama uygulamaları gösterildi.

Keyifle projeye katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

AB Kod Haftası (Code Week), herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir  inisiyatifidir.

Kodlamayı öğrenmek, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza, teknolojinin nasıl çalıştığına dair anlayışımızı genişletmemize, yeni fikirleri keşfetmemize, yenilikler için becerilerimizi ve yeteneklerimizi geliştirmemize yardımcı olur.

Bu kapsamda okulumuzda 6 Ekim 2021 tarihinde Bilişim Teknolojileri sınıfında kodlama etkinlikleri yapılacaktır. 5,6, ve 7. sınıflara düzenlenecek bu etkinliklerin fotoğraflarını web sitemizden takip edebilirsiniz.

Ekm

Okulumuz Özel Eğitim sınıfı öğrencileri ile Codeweek (Kodlama Haftası) ve E-twinning kapsamında bilgisayarsız kodlama etkinliği yapılmaya başlandı.

Emeği geçen öğretmenimiz Aysun Gümüş'e teşekkür ederiz.